KAM S NÍM?

KAM S NÍM?
Prodáte své bydlení, musíte je uvolnit novému majiteli, ale do nového bytu nebo domu, který současně kupujete, se ještě nastěhovat nemůžete. Na čas se přesunujete k rodičům, ke známým nebo do pronájmu.
 
Souhlasím, že to není ideální a naštěstí se to nestává mým klientům často. Vždy se snažím akci "Kulový blesk" pečlivě naplánovat a se všemi zainteresovanými stranami domluvit přijatelné řešení. Tedy nejlépe aby mohl původní majitel v bytě nebo domě bydlet do doby, než se bude moct přestěhovat. 
 
Někdy ale situace neumožňuje jiné řešení. Když na sebe navazuje několik prodejů, kupující může být také tlačený k tomu, aby se vystěhoval ze svého původního bydlení co nejdříve a pro vstřícnost z jeho strany zkrátka není prostor. Pak musíme volit dočasné řešení ve formě pronájmu nebo azylu u příbuzných. 
 
Stěhovat se ale do provizoria s kompletní výbavou domácnosti většinou nejde. Dříve jsme v takové situaci hledali pronájem garáže nebo sklepa, kam by si prodávající uskladnil alespoň větší nábytek nebo sezónní věci. Nebylo to ale ideální z důvodu často špatného stavu takových objektů i rizika vykradení. 
 
Naštěstí dnes už jsou jiné možnosti. Skladovací kontejnery ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu jsou čisté, bezpečné a cenově dostupné. Ráda vám poradím, kde je najdete v Brně a okolí.
Olga Jarošová
Autor: Olga Jarošová

Za velmi důležitý považuji osobní přístup ke každému klientovi. Nemovitost není houska na krámě a neprodáváte ji každý den. Za každou nemovitostí je konkrétní lidský příběh. Někdy veselý, někdy i hodně smutný. Ze své dlouholeté praxe ale vím, že s úsměvem a s citlivým lidským přístupem se dají vyřešit i ty nejsložitější situace.

 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Informace ze světa nemovitostí rovnou k vám

Prodáváte, kupujete, pronajímáte ? Každý měsíc vám pošlu můj nový článek a žádná důležitá informace ze světa nemovitostí už vám neunikne. Stačí zadat váš email a zaškrtnout souhlas se zpracováním osobních údajů.

zpracováním osobních údajů